Let's follow me!

Lawati Kedai Qaseh Gold Online

Friday, April 7, 2017

TASNEEM NATUREL

Pasal Serum Frekles Mylea aku da cite dah, Skrg aku cite plak pasal Tasneem Naturel.

Apa benda Tasneem Naturel ni?
Tasneem Naturel ada keluarkan balm semulajadi untul kegunaan seisi keluarga, aku suka sgt quote ni
Tasneem Naturel, Your Natural First Aid
Haa...daripada quote ni, korang dapat agaklah, kan..ape bendanya tu. hihi...
Apa dia..?? Haa...korang memang bijak! Balm ni bukan sahaja boleh dijadikan kit kecemasan seisi keluarga, banyak fungsi lain yg korang pasti rasa wowWw!!


Biasanya balm TN ni dikenali ibu2 dan bapak2, sebab apa? Ibu bapak sanggup berkorban apa sahaja untuk anaknya weh..!

Aku bg view secara kasaq la ye nak mudah korang faham..

Si manja anda mengalami masalah ini?!

Kembung perut, sembelit ➡ proot.. proot 💨💨💨 perut buncit dan keras.. tertonggeng² nak berak 😰

Susah tidur malam ➡ jam 12am 🕛 masih beliak mata 😳 tak boleh letak.. nak berpangku je 😵

Batuk berkahak, selesema, hidung tersumbat ➡ kerap terjaga di tengah malam sebab hidung tak selesa, asthma 😷

Tantrum ➡ mengamuk tanpa sebab 😱 berguling² melalak di tempat awam 😤


==========================
TASNEEM NATUREL BABY BALM
==========================
🌱Tummy Time Balm🌱
Mengatasi masalah kembung perut, masuk angin, sembelit, cirit birit, ketidakhadaman.

🌱Sleep Time Balm🌱
Mengatasi masalah sukar tidur, menstabilkan hormon tidur, memberikan tidur lena.

🌱Coughflu Time Balm🌱
Melegakan batuk, selesema, mencairkan kahak, melegakan asthma, resdung, menurunkan suhu ketika demam.

🌱Calm Time Balm🌱
Mengatasi masalah kerap tantrum, bantu anak lebih tenang, mengawal emosi & stress, mengatasi keletihan, lebih fokus.

Balm Tasneem Naturel ni diformulasi khas menggunakan Essential Oil (minyak pati) untuk merawat masalah kesihatan. Mengandungi lebih dari lima jenis essential oil di dalam setiap balm.

Essential Oil ialah minyak pati tumbuhan yang diambil daripada bunga, daun, buah atau kulit pokok. Klu ada masa aku citer detail ttg eo ni. Aku pun xbyk ilmu lg ttg eo ni. kne byk membaca lagi..klu nak tahu sikit, korang klik post fb aku ni >> ISTIMEWANYA TN. kat komen tu aku ada la bg sikit2 ttg eo ni.

Mengapa Balm? 
Molekul balm yang sangat halus di bawah kulit akan di serap secara perlahan masuk ke dalam salur darah dan kemudian akan di bawa ke organ atau sistem badan tertentu. Lagipun senang dibawa kemana²..dah kata nak jadikan kit kecemasan, kenalah bawa kemana saja korang pergi,kn?

Kaedah sapuan membulat adalah lebih effektif kerana kadar penyerapan yang sangat cepat berbanding biasa.

💯% bahan semulajadi
💯% selamat ke atas kulit bayi
❎ Paraben, SLS, bahan kimia
❎ Balm tidak panas
❎ Merensangkan kulit

Berat balm:
18 gram nett. 80g termasuk botol.
Tahan 2 hingga 3 bulan bergantung pada cara penggunaan.

PROMOSI❗
Dapatkan harga jimat dengan pembelian 4 balm. penjimatan sehingga RM40 😊

Mahukan rawatan natural untuk si manja? Mesti pilih Tasneem Naturel Baby Balm

So..jadikanlah balm TASNEEM NATUREL sebagai First Aid untuk anda seisi keluarga.

w


Satu je aku nak pesan, klu korang sayang anak2 korang, better grab la 1set terus sekarang.  Janganla tunggu anak korang sakit baru nak rodger. Ada satu malam tu, anak customer selesema berkahak lagi, xboleh tidur. Minta cod balm Coughflu segera. Stok waktu tu mmg licinn.. Apa yg terjadi, cuatomer sanggup beli balm yg dah guna! So, better GRAB IT NOW! Sebab apa?

Sebab pertama, balm ni laku keras. Klu korg last minit rodger kang stok tengah ilek, minta maaf byk2 la, kena la pos wlupun dekat. Klu area seremban senawang FREE je COD. Klu aku balik Ayer Hitam, Johor pun boleh COD. Tp kena inform awal ok? klu tempat lain kita tlg abam POSLAJU tlg hntr sampai depan rumah, ok?

Sebab kedua, korang SUPER DUPER JIMAT! Dengan pembelian 4balm atau 1set, Korang JIMAT hampir RM40 tau! Klu korg beli 1 je pun xpe. No hal. rezeki aku la..



Macam serum Mylea jgk, aku byk kongsi ttg balm Tasneem Naturel ni kat fb. Jom LIKE & FOLLOW Page

TASNEEM NATUREL SEREMBAN

Haa...dah berkenanlah tuu.. Apa lagi, WhatsApp NAK TASNEEM ke 0193773408,
atau nak lebih mudah, klik ⤵
http://www.wasap.my/60193773408

No comments:

Post a Comment

#Pray4Gaza